Да съживим местния тракер и форум |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Да съживим местния тракер и форум |
Sep 17 2009, 10:22 PM
Коментар
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Членове Коментари: 153 Регистриран: 6-December 07 Потребител N: 15 |
Хайде бе, хора! Лятото свърши, а тук продължава да си е мъртвило. Дайте да съживим тракера и форума както си беше едно време. Никой не качва, никой не пише сякаш няма живи хора. Нека да поразчупим леда. Все ще има кой какво да сподели за преживяванията си през изминалото лято. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
-------------------- |
|
|
|
Sep 24 2009, 10:43 AM
Коментар
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Членове Коментари: 50 Регистриран: 7-December 07 Град: Варна Потребител N: 39 |
Мисля че е крайно време да се направи нещо ,да се "съживи" този тракер и форум.Прилича малко на изоставен град ,хайде малко да се посъвземем след този дълъг спад и с общи сили да направим нещо по въпроса.Мисля че е необходимо да се направят нови раздели в форума ,да се обновява ежедневно раздел новини и т.н .Аз съм дълги години клиент на Ария - нет и се сещам навремето какво беше със ФТП-то ,ДЦ хъба , и този тракер ,но тогава като че ли кипеше от живот... .Сега понеже не живея в България ,а в Австралия и тук нета е малко скапан и ограничен , нямам възможност да качвам торенти в тракера ,но мога да обръщам голямо внимание на форума , да следя тракера ,да направя реклама и т.н т.е всичко което ми е по силите,но за тази цел са необходими екип от хора ,защото както знаете "Една птичка пролет не прави".
Мисля че е редно всеки заинтересован по случея да пише в тази тема и с общи усилия да направим този тракер и форум приятно място за всички нас. п.с Моят ник с който съм регистриран от както съм потребител на ария-нет е PEKO ,може евентуално някой да се сети . Лек ден ! -------------------- |
|
|
|
Sep 29 2009, 08:12 PM
Коментар
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Членове Коментари: 153 Регистриран: 6-December 07 Потребител N: 15 |
Да сещам се за теб ама май съм единствен. Този тракер и форумът му загиват и никой не го е еня защото повечето му потребители са на принципа дръп и беж. Колко приказки се изговориха по този въпрос и така си остана в девета глуха. Все пак се радвам, че някой се е намерил да драсне тук един два реда. Ха със здраве!
-------------------- |
|
|
|
Oct 17 2009, 10:36 AM
Коментар
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Членове Коментари: 12 Регистриран: 8-December 07 Град: Варна Потребител N: 43 |
Да ви кажа една истина.
ФОРУМЪТ И ТРАКЕРА се поддържат на добра воля. Ария предлага интернет - теглете на воля!!! |
|
|
|
Oct 24 2009, 02:08 AM
Коментар
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Членове Коментари: 50 Регистриран: 7-December 07 Град: Варна Потребител N: 39 |
Деде така е ,тракера ,дц- хъба ,и фтп-то бяха преимущество преди 3-4 години ,когато интернета не беше толкова бърз и всеки търсише да сваля филми игри и т.н локално за 3-4 минути вместо да се налага да телги от арена или замунда 5-6 часа.Сега нещата стоят по друг начин,кеф ти филми ,кеф ти игри и се свалят за 10 мин. от който и да е тракер.Никой не може да задалжим да качва тук филми и други торенти ,но все пак който има желание и възможност може да го направи.Аз се връщам в БГ след 4-5 дни ,и ще направя каквото мога.Поздрави (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
-------------------- |
|
|
|
Mar 17 2010, 06:28 AM
Коментар
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Членове Коментари: 18 Регистриран: 10-October 08 Потребител N: 638 |
като цяло траkeра пропадна , но какво да се прави все някoй трябва да играе тази роля на задръстеняk и да host-ва напразно няма никакав смисъл от trakera ай "успеx" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 5th September 2010 - 01:22 AM |