За торентите и сийда |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
За торентите и сийда |
May 22 2009, 10:56 PM
Коментар
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Администратори Коментари: 98 Регистриран: 28-November 07 Град: Варна Потребител N: 2 |
ех изпревариха ме.
среща имаше, макар и в тесен кръг, съжалявам че dede не можа да дойде, понеже той повдигна въпроса. с присъстващите се разбрахме малко да се изчисти плявата от несийдваните торенти от много време насам. затова и ще ги улесня в триенето на стари торенти по усмотрение на модераторите. надявам се да има по-малко проблемни изпълнения, но не може да се свърши веднага и от един човек и грешки стават. понеже мислим да приключи свободния период, малко разчистване и стягане на редиците ще дойде добре. Всички помним и знаем колко труд се хвърля от ъплоудърите, затова и не искам да отива на халост. Ако модератора е преценил, приемам го с последствията, разбрахме се с rjekov. -------------------- I Was So REAL I Believed I Had Really Existed
|
|
|
|
May 24 2009, 09:52 PM
Коментар
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Членове Коментари: 153 Регистриран: 6-December 07 Потребител N: 15 |
Дойде време и аз да вметна нещо по темата. Навремето бях затрил няколко торента на един такъв несийдващ екземпляр (да добавя, че го бях следил доста време) и след това се вдигна врява до небето, след което ми бяха отнети модераторските права. По-късно отново получих ранг модератор, но с правомощия само да редактирам нечий торент и толкова. Ако ще имам някаква власт моля да ми бъде дадена. Ако не да ми се приравни ранга на обикновен потребител защото напоследък така или иначе нямам възможност да качвам каквото и да било. Колкото до kosatacool човека си е прав и с нищо не е заслужил предприетите мерки срещу него.
-------------------- |
|
|
|
May 24 2009, 11:10 PM
Коментар
|
|
![]() Newbie ![]() Група: Членове Коментари: 6 Регистриран: 16-April 08 Потребител N: 313 |
Какво да ти кажа хем ми мина малко,хем продължава да ме е яд,че се мъчиш да направиш нещо за широк кръг от хора напълно доброволно без комерсиални мисли и колкото и широко скроена душа да има човек все ще се намери някой,който да ти вдигне нервите ама е простено вече изчистиха тракера от това,което не се под-държа за ползване и сега ако почнете да обръщате внимание на разни ламери,спамери и тям подобни бо.....ци да почнете малко да ги поскастрята няма да е зле.
В по-големите сайтове точно по този начин оправиха нещата и сега като гледам по малко е спама,писането на маймуница правенето на забележки към ъплоудърите,да не говорим да се спори с администраторите. Тази тема и преди се разискваше на дълго и на широко да не се банват потребители щото сме локален тракер и няма да имаме посещаемост,че на кой му трябва някой,който да ти се прави на важен и с нищо няма да е полезен,както на себеси така и на околните. За такива 1-2 предупреждения и после БаН по АПИ адрес. |
|
|
|
May 26 2009, 09:04 AM
Коментар
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Администратори Коментари: 98 Регистриран: 28-November 07 Град: Варна Потребител N: 2 |
star6inkata, много добре си спомням какво бе затрито, не беше само това, което ти спомена, имаше работи затрити торенти и на хора, които нормално си ги сийдваха през деня, но беше ги уцелил, когато са спрени. В последствие успяхме да ги възстановим няколко от затритите с помощта на останалите потребители.
Не се чувствай пренебрегнат или нарочен, беше мое решение да не се трият торенти от някой друг и важеше за всичките модератори. Обърни внимание, че сега сте четиримата с dede, Korny и Zlata Kifla отново с права и да триете, но гледам да ви спестя излишните усилия - изтрити са всички торенти без активност по тях над 3 месеца и без сийдъри и мисля този толеранс да остане. За предупреждения и бан - колкото и да сме толерантни, попадали сме и на такива екземпляри и желанието ни е било да се прилагат за минимален брой хора. Давал съм и по 2 предупреждения преди бан, а после съм го налагал. Благодаря и на който се е обаждал за спамери, където са пропуснати. Затова е екипа (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) -------------------- I Was So REAL I Believed I Had Really Existed
|
|
|
|
Jun 16 2009, 09:47 PM
Коментар
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Членове Коментари: 12 Регистриран: 8-December 07 Град: Варна Потребител N: 43 |
Да не отварям нова тема, затова пиша тук.
Аджеба' кой измисли да се дава ранг V.I.P на сульо и пульо? Днес изтрих един торент на ***(няма значение името) с обяснението, че от 3 дни той не се е появявал да го сийдва, след което му предложих ако иска да си го качи наново когато реши да бъде полезен. В отговор получих това: "Ами хич няма да се занимавам с вас пвече аз не съм тапанар да се ровя за да доставям няй новото и най актуалното за което аз си мисля че е и да ми триете торентите първо можеше да ме предопредиш не съм аз виновен че на арианците постоянно имат някакви проблеми с мрежата си аре със здраве и дано децата качват повече аз съм се доказал " Да го предупреждавам? - Хайде моля те прегледай си 3-те торента които сийдваш и виж, моля те, че единия от тях не го даваш? ?????? Айде , няма нужда!!!!! Направете разбор на кого и поради какви причини се дава подобен ранг - за мен той значи нещо значимо. Дава се на хора заслужили с нещо спомагателството към сайта. Прегледах и другите "V.I.P."-ове, ами 3/4- ти от тях не го заслужават... |
|
|
|
Jun 17 2009, 10:19 PM
Коментар
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Администратори Коментари: 120 Регистриран: 6-December 07 Град: Варна Потребител N: 24 |
Комшииии, абе нашите хубави прасета що така сраха край оградата ни? Те май като гледам са я осрали отдавна, ама аз не съм минавал скоро покрай нея да я видя колко е осрана...
И като тръгнах да я оглеждам, някакво псе ме захапа от другата страна на нашата ограда... - Пусни ме бе псе мръсно, от къде се взе... а то ми отговаря - че аз все тук съм си било... Странно наистина, не знам какво става. - Направи нещо комшииии, че мирище много край оградата ни, и ме хапят някакви псета дето не съм ги виждал... |
|
|
|
Jun 18 2009, 12:49 AM
Коментар
|
|
Всички VIP-ове лично съм ги давал аз и фадлан(лека му пръст) като рангове и за всеки един мога да кажа конкретната причина. Основно хората, които най-много са сийдвали и качвали торенти, над определено голямо количество качен трафик са го получавали. Освен тях ъплоудъри на много рядко срещани материали и много оригинални такива - също. Дори и да не са направили чак толкова много трафик. Това е и начинът, по който считам за нормално най-малкото да се отблагодаряваме за отличителен принос.
Няма значение след това дали човекът не е продължил в същия дух, заслугите са минали определено ниво и това е. Обикновено Виповете, поне повечето, не си променят навиците, но и при тях има периоди на затишие, нормално е. Мисля, че бях достатъчно ясен три поста нагоре, като казах да се дава толеранс от три месеца, а не три дни за триене на неактивни торенти, но ако трябва пак ще го повторя. Деде, няма нужда да се престараваш чак толкова. Модераторите са за това и да уважават още повече труда на ъплоудърите и да им помагат, а не да ги дебнат за една запетайка по-малко и да им затриват всичко с две кликвания на мишката. виждам, че kostacool се е постарал да оформи въпросния торент дълго време, а това че се късат оптиките до него и не може и да сийдва на всичкото отгоре е наистина лош късмет. Тъй че Деде, успокой топката и гледай да не си толкова строг в това отношение, защото преминаваш границата. -------------------- I Was So REAL I Believed I Had Really Existed
|
|
|
|
Jun 18 2009, 02:39 PM
Коментар
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Членове Коментари: 12 Регистриран: 8-December 07 Град: Варна Потребител N: 43 |
Не ти разбирам много логиката Сем, но щом така казваш - така да е. Мен ме подразни отношението на Косата* след като му обясних, какво да направи, ако реши да го качи наново. То по същата логика след всеки следващ изтрит торент, ще следва врява и оплакване...
|
|
|
|
Jun 18 2009, 08:45 PM
Коментар
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Членове Коментари: 153 Регистриран: 6-December 07 Потребител N: 15 |
Комшииии, абе нашите хубави прасета що така сраха край оградата ни? Те май като гледам са я осрали отдавна, ама аз не съм минавал скоро покрай нея да я видя колко е осрана... И като тръгнах да я оглеждам, някакво псе ме захапа от другата страна на нашата ограда... - Пусни ме бе псе мръсно, от къде се взе... а то ми отговаря - че аз все тук съм си било... Странно наистина, не знам какво става. - Направи нещо комшииии, че мирище много край оградата ни, и ме хапят някакви псета дето не съм ги виждал... От те т'ва абсЕлютно нищо не разбрах. Ако земеш да го кажеш и на български няма да е лошо. -------------------- |
|
|
|
Jun 19 2009, 12:14 AM
Коментар
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Администратори Коментари: 120 Регистриран: 6-December 07 Град: Варна Потребител N: 24 |
Старшинка, който трябва го е разбрал вероятно... Съжалявам че се изказвам малко абстрактно, то е за да не обидя някой - както ми идва отвътре (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jun 19 2009, 03:37 PM
Коментар
|
|
|
Старши? Не търси под вола теле ! Той ако искаше да си го каже, щеше да го каже- както Сем направи.
Въпрос?- отново (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - Някой поглежда ли секцията "Индекс"? Писна ми да пре-качвам тъсещи се торенти (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - Направете търсещите торенти да станат поне 10-15, за да можем да реагираме по-добре. |
|
|
|
Jun 19 2009, 04:14 PM
Коментар
|
|
|
Сем? Виж това: http://wncbg.com/details.php?id=ae4e6a186f...54ac19#comments
Опитвам се да изтрия коментарите който са на латиница, но... не става. |
|
|
|
Jun 19 2009, 10:07 PM
Коментар
|
|
seeder wanted е вече на 10 вместо на 3 макс.
за триенето - и на мен ми беше странно, ръчнах малко разместени скоби, за да се олее повече, върнах ги и се оправи (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) явно сме на етапа - не знаем точно как, ама работи :-В -------------------- I Was So REAL I Believed I Had Really Existed
|
|
|
|
Jun 23 2009, 09:50 AM
Коментар
|
|
![]() Newbie ![]() Група: Членове Коментари: 6 Регистриран: 16-April 08 Потребител N: 313 |
Ама незнам,какво ръчкате и човъркате но аре да пооправите малко тракера не мога постояно да качвам едни и същи торенти и някой да ми ги дялка не е в мене вината само в нашия тракер не ми се сийдват торентите и не мога да си го обясна какво ли не правих и пак не става и пак ще се намери някой като, rjekov или dede да ми ги изтрие.Не че много съм се засилил да ви качвам но все гледам да е няй прясно и най новото.Даже и сега с Касперския имаше линчар изтегли антивируса остави че той не сийдва ами и мен не ме дава ката сийдър,аре да намерим как да го оправим това че ми писна бях казал на dede че повече няма да качвам тука ама пуста му тръпка.
Сем айде провери да видим какъв е проблема. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 5th September 2010 - 12:50 AM |